Η υποψηφιότητα - "βόμβα" Τρουπή ενισχύει τη δυναμική της παράταξης Γιάννη Σμυρνιώτη στη μάχη της επικράτησης για το Δήμο Τρίπολης
Η υποψηφιότητα -
Πλησιάζοντας όλο πιο κοντά στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα επιτελεία τους επιλέγουν τα καταλληλότερα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο τους και θα ενισχύσουν την προσπάθεια τους να εκλεγούν.

Αυτή την περίοδο, και πριν παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους για το Δήμο, οι συνδυασμοί φροντίζουν να ανακοινώνουν τους υποψηφίους τους με στόχο να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων και να δημιουργήσουν αυτό που περιγράφεται στις δημοσκοπήσεις ως παράσταση νίκης. Δηλαδή το δυνατότερο ψηφοδέλτιο που είναι πιθανότερο να κερδίσει και τις εκλογές του Δήμου.

Το χρονικό σημείο που παρουσιάζεται κάθε υποψήφιος παίζει αυτό το ρόλο και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την επικοινωνία του συνδυασμού Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά του Γιάννη Σμυρνιώτη επέλεξαν να ενεργοποιήσουν την «ηχηρή» υποψηφιότητα Γιάννη Τρουπή την Τρίτη 25/07/2023.

Μέχρι χθες στις πολιτικές συζητήσεις πολλές φορές ακούστηκε το όνομα του Γιάννη Τρουπή για υποψηφιότητα σε διάφορες θέσεις είτε στα Δημοτικά είτε στα Περιφερειακά ποτέ όμως δεν ακούσαμε τον ίδιο να εκφράζεται ή να αποζητά κάτι τέτοιο. Τώρα λοιπόν αποφάσισε να συμμετάσχει στα Δημοτικά και το κάνει με την επιλογή της υποψηφιότητας του με την παράταξη Σμυρνιώτη. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Σμυρνιώτη τον ρωτήσαμε συγκεκριμένα για την επιλογή Τρουπή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

28164365 612304942434778 3026533725596170328 o

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε τα εξής:

Με τον Γιάννη Τρουπή γνωριζόμαστε από παλιά. Υπηρετούμε τα κοινά από διαφορετικό μετερίζι εδώ και χρόνια.

Ο ίδιος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, αποδεικνύει έμπρακτα τη δυναμική των τοπικών προϊόντων και της τοπικής παράδοσης και μεταφέρει τις αξίες της Αρκαδίας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συμβάλλει στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, στην προώθηση του τόπου μας και στην οικονομική ανάπτυξη της Αρκαδίας.

Γνώση, εμπειρία, εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία θέλουμε να λειτουργεί ο Δήμος Τρίπολης.

Σε αυτά συμφωνούμε με τον Γιάννη Τρουπή και τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη διευρυμένη μας παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά.

Η υποψηφιότητα του είναι συμβολική και ουσιαστική.

Αλλά πάνω από όλα συμπληρώνει την ομάδα των νέων και ικανών συνδημοτών μας, με τους οποίους συμπορευόμαστε μαζί.

Των ανθρώπων που έχουν ενεργό ρόλο στην τοπική κοινωνία και γνωρίζουν την αξία της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου μας.”


Γιατί είναι σημαντική η υποψηφιότητα Τρουπή όμως πέρα από την δυναμική που αδιαμφισβήτητα έχει ως προσωπικότητα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας?

1. Συσπειρώνει το σύνολο σχεδόν των ψηφοφόρων και επιβεβαιώνει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Γιάννη Σμυρνιώτη. Ο κ. Τρουπής είναι ενεργό μέλος και με πολλές διασυνδέσεις σε υψηλά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και άριστες σχέσεις με τους βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Αρκαδίας.

2. Με το έργο του στο Επιμελητήριο Αρκαδίας έχει προσελκύσει δίπλα του επιχειρηματίες μέλη του επιμελητηρίου και συνεργάζεται πολύ συχνά με επιστήμονες από διάφορους κλάδους

3. Λόγω του επαγγέλματος του έχει άμεση επαφή με τον πρωτόγεννη τομέα και τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής με σχέση εμπιστοσύνης για πολλά χρόνια

4. Δίνει πόντους στην παράσταση νίκης του συνδυασμού του Γιάννη Σμυρνιώτη και αποθαρρύνει πιθανόν κάποιους υποψηφίους που θα μπορούσε ίσως να προσελκύσει ο αντίπαλος στις εκλογές συνδυασμός του Κώστα Τζιούμη.