Την Ιερά Μητρόπολις Μαντινείας & Κυνουρίας επισκέφθηκε, χθες το απόγευμα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών και τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Ο Μακαριώτατος και η συνοδεία του ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο για το ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Φιλανθρωπίας «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», ευχήθηκαν στους εθελοντές και στις οικογένειες και   παρέδωσαν  δέματα τροφίμων προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες οικονομικά ευάλωτων οικογενειών.
Μέχρι σήμερα και ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» , διένειμε 11.750 κιλά τροφίμων σε 1.200 οικονομικά ευάλωτες οικογένειες μέσω του
Πανελλήνιου  Συλλόγου Παραπληγικών και των Ιερών Μητροπόλεων Μαντινείας και Κυνουρίας, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας,  Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων, Άρτης, Λαγκαδά,  Δημητριάδος, Παροναξίας,  Πρεβέζης και της ΕΣΗΕΑ.
Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών μιλώντας στους δημοσιογράφους  χαρακτήρισε  την ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗ’’  κίνημα αγάπης, που απλώνει χέρι βοηθείας σε όλους τους αδελφούς σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Αθήνα .

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας  αναφέρθηκε στις προσπάθειες της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» να στείλει  ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης λίγες μέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση ».