Επιστολή Διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του καταστήματος του ΕΛ.ΤΑ στην Τεγέα
Επιστολή Διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του καταστήματος του ΕΛ.ΤΑ στην Τεγέα
Οι Εκπρόσωποι Δημοτικής Ενότητας Τεγέας με επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρουν:

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε για την απόφαση της διοίκησης του ΕΛ.ΤΑ να θέσει σε αναστολή λειτουργίας και το υποκατάστημα στην Τεγέα(Στάδιο), αδιαφορώντας για το πλήγμα που δέχεται η τοπική κοινωνία της Τεγέας από τη διακοπή λειτουργίας του.

Προτάσσοντας τα οικονομικά οφέλη της επιχείρησης των ΕΛ.ΤΑ και αγνοώντας την εταιρική ευθύνη της επιχείρησης απέναντι στον πολίτη και το κοινωνικό έργο που έπρεπε να προσφέρουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην κοινωνία, θέτει σε αναστολή το κατάστημα της Σταδίου την Παρασκευή 21-7-2023

Το κατάστημα της Τεγέας είναι μία ιδιαίτερα χρήσιμη δομή για την περιοχή μας.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε την χρησιμότητα της παρακάτω δομής η οποία κατά κύριο λόγο εξυπηρετεί πολίτες περασμένης ηλικίας οι οποίοι άσκοπα θα ταλαιπωρούνται ώστε να μεταβαίνουν στο πλησιέστερο σε λειτουργία κατάστημα το οποίο θα είναι αυτό της Τρίπολης προς εξυπηρέτηση τους. 

Επιπροσθέτως θα θέλαμε να τονίσουμε και την ιδιαίτερη ταλαιπωρία η οποία πρόκειται να προκύψει για όλους μας και ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας οι οποίες θα αναγκάζονται να «στοιβάζονται» σε ένα υποστελεχωμένο κατάστημα όπως είναι αυτό της Τρίπολης.

Πέραν όμως των ηλικιωμένων συμπατριωτών μας πολλοί αγρότες, επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής μας καθημερινά χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του καταστήματος. 

Σας ζητάμε όπως πράξετε άμεσα τα μέγιστα  προς τη διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ ώστε να αρθεί η απόφαση της αναστολής λειτουργίας και να συνεχιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της Τεγέας και της ευρύτερης περιοχής.

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εκπρόσωποι Δημοτικής Ενότητας Τεγέας