Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. συνεχάρη την Ιωάννα Κωστοπούλου για τις διακρίσεις της με μετάλλια στο Ρίμινι της Ιταλίας.   

 

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου 2019 η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ταε κβο ντό ITF Ιωάννα Κωστόπουλου για να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την Διοίκηση της Εταιρείας στην βοήθεια που της παρείχε η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ως χορηγός για τη συμμετοχή της, στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae kwo ndo ITF που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Η αθλήτρια της Αρκαδίας κατέκτησε για άλλη μία φορά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  tul 4 dan silver female  και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία μονομαχίες +75 silver female και ύψωσε στο βάθρο των νικητών το Γαλανόλευκο Εθνικό μας σύμβολο και απέσπασε, την τιμή που όπως άλλωστε έχει προσφέρει κι άλλες φορές και να κάνει υπερήφανους τους Έλληνες, στο Παγκόσμιο καλαντάρι του αθλητισμού.

Στη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στην Ιταλία η Ελληνίδα αθλήτρια προς τιμήν και για να δείξει τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους που τη στηρίζουν, πρόβαλε σε αυτούς τους αγώνες και τη σημαία με το λογότυπο της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. κάνοντας γνωστό για άλλη μία φορά, το σημαντικό έργο που δίνει η συγκεκριμένη κοινωφελής επιχείρηση μεταφοράς επιβατών, για την στήριξη αθλητικών γεγονότων και δράσεων, που επιτελούν αθλήτριες και αθλητές της Αρκαδίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης της κ. Ιωάννας Κωστοπούλου τόσο με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. κ. Κουτσόγιωργα όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της Εταιρείας η κ.  Κωστόπουλου δήλωσε τα εξής: ¨..Ήταν μία Τιτάνια προσπάθεια από ολόκληρη την Εθνική ομάδα. Αγωνίστηκαν για την Ελλάδα μας 125 αθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Καταφέραμε κάτι για το οποίο γράψαμε ιστορία αυτή τη φορά στο Ρίμινι της Ιταλίας. Γιατί για πρώτη φορά στα χρονικά η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε και με τη δική μας συμβολή, τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, πίσω από τους πρώτους που ήταν οι Ρώσοι. Ήταν ένας άθλος πραγματικά. Καταφέραμε να κερδίσουμε 25 χρυσά μετάλλια ένα εκ των οποίων είναι και το δικό μου. Είμαι πολύ συγκινημένη και πολύ υπερήφανη που και εγώ μπόρεσα να συμβάλω σε αυτή τη γιγαντιαία προσπάθεια που έγινε από όλα τα παιδιά και θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω, τους χορηγούς μου την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την αμέριστη συμπαράσταση και πιο προσωπικά τον Πρόεδρο και όλους τους μετόχους της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. καθώς επίσης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την TOYOTA car option Τρίπολης που όλοι τους με στήριξαν οικονομικά, για να μπορέσω να συμμετέχω σε αυτό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Διότι έχουμε ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στα έξοδα. Και πρωτοβουλίες σαν και αυτή που αναλάβατε, είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν αθλητή όταν κάνει την προσπάθειά του να ξέρει, ότι θα βρει ανθρώπους οι οποίοι θα το στηρίξουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή. Γιατί το ένα κομμάτι είναι η προσπάθεια του αθλητή και το άλλο κομμάτι είναι το οικονομικό. Και για αυτό ένα τεράστιο Ευχαριστώ στους χορηγούς..¨

Τον λόγο πείρε αμέσως μετά ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. κ. Νίκος Κουτσόγιωργας  λέγοντας τα εξής: ¨…Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι. Γιατί και εσείς με τη σειρά σας από την πλευρά σας, κατορθώσατε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Διότι έχουμε την κυρία Κωστόπουλου που ύψωσε στο βάθρο τον νικητών την Εθνική Σημαία μας με το Χρυσό μετάλλιο αλλά και υπερήφανοι διότι και εμείς βάλαμε, ένα μικρό λιθαράκι – τίποτα δηλαδή στην ουσία – για να μπορέσει να πετύχει αυτά που πέτυχε. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας ως κοινωνικός φορέας πάντοτε είναι υπέρ των δράσεων αυτών. Είδη αθλητικών δράσεων. Θέλω να ξέρει η κα. Κωστόπουλου ότι είμαστε μαζί της όχι για αυτά που κάναμε παλιά με το χθες, αλλά και στο μέλλον οπότε θα χρειαστεί, θα είμαστε παρόντες. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτόν τον Άθλο..¨