Εντοπισμός και επισκευή βλάβης σε δίκτυο ύδρευσης Παραλίου Άστρους
Εντοπισμός και επισκευή βλάβης σε δίκτυο ύδρευσης Παραλίου Άστρους
Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες της Κοινότητας Παραλίου Άστρους ότι εντοπίστηκε και ήδη επισκευάζεται βλάβη ύδρευσης στο εξωτερικό δίκτυο μεταφοράς.
Μετά και τον καθαρισμό του δικτύου, η υδροδότηση θα ομαλοποιηθεί σταδιακά σε όλο τον οικισμό.

Η Υπηρεσία κατανοεί τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον οικισμό λόγω ανεπάρκειας ύδατος, που εντοπιζόταν κυρίως σε συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένες ώρες. Για το λόγο αυτό, καταβλήθηκαν έντονες και συνεχείς προσπάθειες τόσο από το προσωπικό της όσο και προσωπικό του Δήμου για την ταχύτερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση των καταναλωτών και τους διαβεβαιώνουμε ότι το προσωπικό της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας και συνεργάτες της Υπηρεσίας εργάζονται και θα συνεχίσουν να εργάζονται αδιαλείπτως για την αντιμετώπιση τον όποιων προβλημάτων εμφανιστούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.  

Θα πρέπει όμως να σημειωθεί, ότι η αυξημένη κατανάλωση της περιόδου σε συνδυασμό με τη μειωμένη παροχή πηγών, με τις βλάβες στα αντλητικά συγκροτήματα από τις αστάθειες ηλεκτροδότησης και τις επακόλουθες θραύσεις αγωγών ύδρευσης, δημιουργούν προβλήματα υδροδότησης σε αρκετές Κοινότητες. 

Για αυτό και παρακαλούμε θερμά την αποφυγή κάθε άσκοπης κατανάλωσης νερού και τον περιορισμό της στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες και αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Ειδικά τις ώρες αιχμής και το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια περιορισμού της κατανάλωσης στο ελάχιστο δυνατό.

Η εξοικονόμηση του νερού είναι υπόθεση όλων και σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι. 

Εκ της Δ/σεως, 

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2023

#ΔΕΥΑΒΚ