Εκδήλωση στη μνήμη του Τάσου Σεχιώτη (video - pics)
Εκδήλωση στη μνήμη του Τάσου Σεχιώτη (video - pics)
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης εκδήλωση εις μνήμην του Τάσου Σεχιώτη στο Άστρος.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης κ.Ηλίας Κούρος δήλωσε: “Είναι μεγάλη η συγκίνηση για εμένα σήμερα και ευχαριστώ και τον Δήμαρχο για την σημερινή εκδήλωση τιμής. Με τον Αλέκο Κοτσιάνη είχαμε πριν χρόνια σχεδιάσει να κάναμε αυτή την προτομή”, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ.Καμπύλη μιας που ο χώρος των κατασκηνώσεων ανήκει στα διοικητικά όρια του δικού του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ανέφερε μεταξύ άλλων για τις συνεχείς προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση των κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος. “Αυτή ήταν μια οφειλόμενη τιμή απέναντι σε έναν πολιτικό άντρα τον αείμνηστο Τάσο Σεχιώτη που είχε πολλαπλή και σπουδαία προσφορά στον Δήμο Τρίπολης, την Αρκαδία και την χώρα μας”.

Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Αλέκος Κοτσιάνης μίλησε για τον Τάσο Σεχιώτη.
“ Ένα από τα σπουδαία έργα του είναι οι κατασκηνώσεις. Πιστεύουμε πως πρέπει να προσπαθήσουμε να μοιάσουμε στον Τάσο Σεχιώτη. Πρέπει να τιμήσουμε την μνήμη του Τάσου Σεχιώτη.

Δείτε εδώ φωτογραφίες
#εκδηλωση