Εθνικό βραβείο διάκρισης σε μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης
Εθνικό βραβείο διάκρισης σε μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης
Στον απόφοιτο μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης Βασίλειο Γιαννόπουλο απονέμεται Εθνικό βραβείο διάκρισης στον 4ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό στα Οικονομικά ”ΕΡΜΗΣ”.

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται για μαθητές Γ’ Λυκείου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό εξετάστηκαν στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών, όπως αυτό προσδιορίζεται από τη σχετική διδακτέα ύλη του Λυκείου, αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις και αναφορές που περιέχονται σε άλλα παρεμφερή βιβλία.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας η εκδήλωση – βράβευση των διακριθέντων του 4ου Μαθητικού Διαγωνισμού στους οποίους θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι και ειδικά χρηματικά βραβεία.

Η επιτυχία του Βασίλη Γιαννόπουλου, ο οποίος ενδιαφέρεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ καθώς και η συμμετοχή μαθητών/ητριών σε αντίστοιχες διοργανώσεις δημιουργούν ελπίδες και αισιοδοξία, τις οποίες όλοι και όλες τις αποζητούμε. Οι διακρίσεις αυτές δίνουν σε όλους μας χαρά και περηφάνεια και στους ίδιους δύναμη και ζήλο για να συνεχίζουν, θέτοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους.

Πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη και σε όλους τους νέους και τις νέες που αγωνίζονται και κοπιάζουν για ένα καλύτερο μέλλον.