Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη πίσω από τη δολοφονία της 51χρονης γυναίκας, που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πυροβόλο όπλο, στην αυλή του σπιτιού της, στην οδό Μακεδονομάχων στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα είναι Ελληνίδα και έχει πυροβοληθεί από άγνωστο δράστη στο κεφάλι. Πρόκειται για την Φρειδερίκη Καρζή, πρώην σύζυγο επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το bloko.gr, το θύμα, μετά τον χωρισμό της, είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι αυτήν.

Ο ερωτευμένος άνδρας όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να του γίνουν συστάσεις.

Αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας δύο κάλυκες, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή antenna.gr