Δημήτρης Κουτσούλης από την Τρίπολη: «Στέλνουμε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής» (pics)
Δημήτρης Κουτσούλης από την Τρίπολη: «Στέλνουμε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής» (pics)
Την κεντρική προεκλογική του ομιλία, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κ.
Δημήτρης Κουτσούλης, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί, ζητώντας τη στήριξή τους, καθώς όπως είπε ο ίδιος και η παράταξη του έχουν επιχειρήματα και προτάσεις προκειμένου η Περιφέρεια Πελοποννήσου να προχωρήσει μπροστά.

koutsoulis tripoli

Στη συνέχεια, «ξεδίπλωσε» τα βασικά σημεία του προγράμματος τους, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του σε περιοχές της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, λέγοντας ότι από όπου και αν πέρασε, είδε έργα τα οποία ήταν ημιτελή. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα πρέπει άμεσα να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και να εξασφαλιστούν κονδύλια, που θα δώσουν πνοή στον τόπο.

Επίσης, στάθηκε στη Γορτυνία και τη Μεγαλόπολη, που κινδυνεύουν με ερημοποίηση λέγοντας ότι θα πρέπει για τη Γορτυνία να υπάρξει αξιοποίηση της λίμνης Τάκα και για την Μεγαλόπολη, να δημιουργηθεί ένα πάρκο που θα προσελκύσει επενδύσεις και θα φέρει ζωή στον τόπο.

koutsoulis tripolis

Με το τέλος της ομιλίας του, στην οποία αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη την επόμενη μέρα, παρουσίασε τους υποψηφίους της παράταξης του «Πελοπόννησος, Αφετηρία Ζωής», τονίζοντας ότι η παράταξη του θα κάνει τη διαφορά την Κυριακή των εκλογών.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023