«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53+», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Επιπλέον, εξαπέλυσε κ νέου επίθεση στον Κώστα Κατσίκη, όσον αφορά στις χθεσινές του δηλώσεις περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων.

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Τέλος, όσον αφορά στις εκλογές, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι θα μπορούσαν  να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, γιατί η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του 2019, και όχι τον Σεπτέμβριο.