Δήμος Μεγαλόπολης | Μέτρα διακοπής κυκλοφορίας για την εμποροπανήγυρη του Αγίου Κωνσταντίνου
Δήμος Μεγαλόπολης | Μέτρα διακοπής κυκλοφορίας για την εμποροπανήγυρη του Αγίου Κωνσταντίνου
Ενόψει του εορτασμού του Αγίου Κωνσταντίνου και της Ο διενέργειας της εμποροπανήγυρης, προκείμενου να εξυπηρετηθούν δίχως προσκόμματα οι επισκέπτες, θα ληφθούν απαραίτητα μέτρα διακοπής της κυκλοφορίας σε οδούς από την Πέμπτη ώρα 14.00 έως την Κυριακή ώρα 23.00, ως εξής:
  1. Στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου: από το ύψος της οδού Ανδριοπούλου,  έως το Κλειστό Γυμναστήριο (διατηρούμενης ελεύθερης της εισόδου του), καθώς και όλες τις κάθετες οδούς, μεταξύ των προαναφερόμενων οδών, ήτοι (Ανδριοπούλου, Νικολάου Κόντου, Ηλία Πρεκετέ & Επαμεινώνδα),
  2. Στην οδό Λεωνίδα Ζέρβα, στο ύψος του πρώην Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης (οδός Χρήστου Καϊκα).
  1. Στην οδό Επαμεινώνδα: στην συμβολή των οδών Λεωνίδα Ζέρβα και Επαμεινώνδα (η οδός Πολυβίου θα παραμείνει ανοιχτή καθώς και η είσοδος του Παιδικού Σταθμού).

Ειδικότερα, την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, παράλληλα με την εμποροπανήγυρη θα διενεργηθεί και η εβδομαδιαία Λαϊκή Αγορά. Προς αποφυγή κυκλοφοριακού χάους, παρακαλούμε το αγοραστικό κοινό να σταθμεύει τα οχήματα ιδιοκτησίας του στη Λ. Ζέρβα και σε καμία περίπτωση να μην εισέρχονται στην οδό Ανδριοπούλου, έμπροσθεν της Λαϊκής Αγοράς.

Ο Αντιδήμαρχος

Δημήτριος Σιέμπος