Δήμαρχος Μεγαλόπολης | "Μεγάλα Έργα για την Ανάπτυξη της Μεγαλόπολης και η Αλήθεια για την Πορεία Υλοποίησης των Επιχειρηματικών Πάρκων"
Δήμαρχος Μεγαλόπολης |
Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έγινε αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του γηροκομείου.

“Ένα όνειρο και στόχος δεκαετιών για το Δήμο μας παίρνει σάρκα και οστά.

Ένα έργο πολλών εκατομμυρίων που θα παρέχει υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας και παράλληλα θα δώσει και αρκετές θέσεις εργασίας.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου παρουσία της ηγεσίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, του Πράσινου Ταμείου, της Μετάβασης, της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγαλόπολης, έγινε στο Δημαρχείο παρουσίαση της μελέτης για την κατασκευή στην πόλη μας ενός εκθεσιακού χώρου παραρτήματος της ΔΕΘ.

Ένα έργο που θα συντελέσει στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής μας. Ένα έργο που υλοποιείται στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης.”

“Σε αυτή τη σύσκεψη ο κ. Μπαλτάς ανακοίνωσε ότι το μελετητικό του γραφείο έχει έτοιμο το φάκελο με τις μελέτες που αναφέρονται στο επιχειρηματικό πάρκο στη θέση Ψαθί και θα τον καταθέσει σύντομα για να προχωρήσει η αδειοδότηση.

Ο Δήμαρχος έχει τονίσει επανειλημμένα ότι έχει αποφασισθεί σε κοινή σύσκεψη με τον Υπουργό κ. Παπαθανάση, τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα και τον ίδιο, να προχωρήσουν οι διαδικασίες και για τα δύο πάρκα.
Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις και για τη θέση Λεύκτρο.

O κ. Μιχόπουλος ήταν παρών στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Δημαρχείο και άκουσε όλες αυτές τις ανακοινώσεις.

Βεβαίως κανένα σχόλιο από την πλευρά του για τα 2 μεγάλα έργα (γηροκομείο, εκθεσιακό κέντρο).

Αλήθεια τα θεωρεί και αυτά έργα βιτρίνας;

Αυτό είναι κατανοητό ως συνέχεια μιας στείρας αντιπολιτευτικής αντίληψης και έκφρασης έντονης αμηχανίας του για τα προαναφερόμενα σπουδαία έργα.

Προκαλεί όμως έκπληξη ο ισχυρισμός του ότι ο Δήμαρχος δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πάρκο στη θέση Ψαθί όταν στην χθεσινή συνεδρίαση ανακοινώθηκε ότι ο φάκελος των μελετών είναι προς κατάθεση και αυτό είναι συνέπεια της κοινής απόφασης του Υπουργού, του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου για να προχωρήσουν και οι 2 θέσεις.

Εδώ η μοναδική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι προφανώς επιθυμία και φαντασία μπερδεύονται με την πραγματικότητα. Εμείς θα ανακοινώνουμε έργα και εσείς κ. Μιχόπουλε συνεχίστε να προβάλλετε την εικονική πραγματικότητα που έχετε ως επιθυμία.”

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

#ΕΡΓΑ