Ανησυχία Διοίκησης ΣΕΒΙΠΕΤ για την μονάδα παραγωγής Βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης
Ανησυχία Διοίκησης ΣΕΒΙΠΕΤ για την μονάδα παραγωγής Βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης
Την έντονη ανησυχία της για την περαιτέρω περιβαλλοντική επιβάρυνση της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης εκφράζει η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ τονίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα προστατεύσει με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία τους εντός…

Με αφορμή την πρόσφατη αρνητική τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης στην εγκατάσταση μονάδας παραγωγής βιοαερίου στην ΒΙΠΕ Τρίπολης η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ χαιρετίζει την ευαισθησία του Δήμου Τρίπολης σε θέματα περιβάλλοντος και ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή την εισήγηση του Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ κ.

Νίκου Τότση και έλαβαν τη σχετική απόφαση.

“Πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας θα είμαστε δίπλα στα μέλη μας και θα προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες στους χώρους ευθύνης της Βιομηχανικής μας Περιοχής” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης ο οποίος για μια ακόμη φορά έθεσε προ των ευθυνών τους όλα τα Αιρετά Όργανα αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να μη διαταραχθούν οι υπάρχουσες περιβαλλοντικές συνθήκες της ΒΙΠΕ Τρίπολης. Κεντρικοί στόχοι του Δ.Σ.του ΣΕΒΙΠΕΤ, είπε ο κ. Τότσης, είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η ανάπτυξη της ΒΙΠΕ αλλά και η εύρυθμη λειτουργία των ήδη εγκατεστημένων επιχειρήσεων και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης κατέληξε: “Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο θέμα και θα παρέμβουμε εκ νέου αν κριθεί αναγκαίο”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΟΤΣΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ