Εύκολη νίκη 4-1 του Αστέρα Τρίπολης επί του Εργοτέλη, που του έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολύ άνετα και εύκολα προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, με δυο νίκες, ο Αστέρας Τρίπολης. Μετά το 1-0 επί του Εργοτέλη στον πρώτο αγώνα στην Κρήτη, οι Αρκάδες επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-1 στο δεύτερο παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και «σφράγισαν» εντυπωσιακά την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μόλις στο 9’ με ένα πολύ ωραίο γκολ ο Μπαστιάνος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Παρά το ευρύ τελικό αποτέλεσμα, πάντως, ο Εργοτέλης (ομάδα Football League) στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο 72’ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ιατρούδη. Από αυτό το σημείο κι έπειτα, όμως, ο Αστέρας ενεργοποιήθηκε και πάλι στο ματς και με τον Αραβίδη στο 79’, τον Καλτσά στο 89’ και τον Φερνάντεθ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο εντυπωσιακό 4-1.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Αραβίδης, Τσιλιανίδης (65΄ Καλτσάς), Μπαστιάνος (83΄ Βλάχος), Ρόλε (61΄ Φερνάντεθ).

Εργοτέλης (Νίκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπουτσάκης (77΄ Ροβίθης), Κοιλιάρας, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους (85΄ Γροντής), Τσέλιος, Ζόσεφ, Μπουρσέλης, Κουατένγκ (61΄ Καπνίδης), Ιατρούδης.