Συνελήφθη στην Πεντέλη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Σε σπίτι φιλικού του προσώπου, στην περιοχή της Πεντέλης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δ.Α.Ε.Ε.Β. ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Παρασκευής, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για προπαρασκευή έσχατης προδοσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μπαρμπαρούσης είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο 24ωρο στο σπίτι της Πεντέλης, ωστόσο, εντοπίστηκε από τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί οι αστυνομικοί κύκλωσαν το σπίτι και ζήτησαν να παραδοθεί, αυτός το έκανε χωρίς να προβάλει αντίσταση. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το βουλευτικό Volvo που χρησιμοποίησε για να διαφύγει της σύλληψης, ενώ εκτιμάται ότι χρησιμοποίησε περιφερειακούς δρόμους για να φτάσει ξανά στην Αθήνα.

Ο Μπαρμπαρούσης αρχικά έχει οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, ενώ εντός της ημέρας θα οδηγηθεί και στις δικαστικές αρχές. Μαζί με τον βουλευτή, κατά πληροφορίες, έχει προσαχθεί ακόμη από την ΕΛ.ΑΣ. μία νεαρή γυναίκα στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκε ο Μπαρμπαρούσης, δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα της ασκηθεί δίωξη.