Στο City Lab της Τρίπολης η ψηφοφορία του κοινού θα αναδείξει την πρώτη ομάδα που θα μεταβεί στην Αθήνα με πληρωμένα τα έξοδά της για να λάβει μέρος στο μεγάλο τελικό!

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τις έξυπνες πόλεις, που διοργάνωσε τον Μάιο του 2017, προχωράει στη διοργάνωση του 2ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Τρίπολη είναι μεταξύ 16 πόλεων στις οποίες θα διοργανωθεί City Lab. Από το City Lab, που θα γίνει στις 6 Ιουνίου στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη, θα προκριθούν ομάδες που θα μεταβούν δωρεάν για να συμμετέχουν στον Μαραθώνιο που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα (θα καλυφθούν έξοδα μετάβασης και διαμονής των ομάδων).

Στο City Lab της Τρίπολης θα παρουσιαστούν περισσότερες από 25 καινοτόμες ιδέες διεκδικώντας οικονομική στήριξη για τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό της Αθήνας. Μία από αυτές θα προκριθεί με την ψήφο του κοινού.

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στις 16:30, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για να αναδείξουμε μαζί την καλύτερη ιδέα!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/246729832553370/

Το City Lab διοργανώνεται από το Δήμο Τρίπολης με τη υποστήριξη του Χώρου Καινοτομίας του ΓΑΒ LAB και του Εργαστηρίου Γνώσης και Αβεβαιότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.