Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Αστέρα Παράσχος ο Γιώργος Παράσχος, καθώς η ομάδα του επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ. Με πιο επιθετικογενές σχήμα, οι Αρκάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν και τελικά τα γκολ των Καλτσά στο 55’ και Μανιά στο 90’, τους έδωσαν τη νίκη, απέναντι στους «βυσσινί» που εμφανίστηκαν νωθροί και ακίνδυνοι.

Με επιθετικές διαθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης, ψάχνοντας από την αρχή το γκολ. Στο 12’ ο Κρίστινσον έκοψε τον Μανιά πριν μπει στην περιοχή και στο 16’ το σουτ του Ρόλε, μετά από ωραία προσπάθεια των γηπεδούχων, πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 15’ οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι παίκτη της ΑΕΛ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν άκαρπη, με τους «βυσσινί» να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα και να περιορίζονται στα αμυντικά τους καθήκοντα. Κάποια σουτ των Κυριακόπουλου και Τόνσο δεν βρήκαν στόχο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η ΑΕΛ προσπάθησε να βγει μπροστά και ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα. Στο 55’ ο Κώτσιρας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καλτσάς με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι «βυσσινί» στη συνέχεια προσπάθησαν να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης, με τους γηπεδούχους να παραχωρούν γήπεδο. Ωστόσο οι προσπάθειες της ΑΕΛ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Αστέρας έβγαινε σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 90’ ο Μανιάς, πάλι από σέντρα του Κώτσιρα, με πλασέ πέτυχε το 2-0. Με αυτό το γκολ οι Αρκάδες σφράγισαν τη νίκη, η οποία είναι μόλις η δεύτερη φέτος στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (60’ Τσιλιανίδης), Καλτσάς (83’ Μαρτίνεθ), Τόνσο, Ματρικάρντι, Μανιάς (90+2’ Φερνάντεθ)

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι (67’ Σαχίτι), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Νούνιτς (83’ Κούνιτς), Γρομητσάρης, Φατιόν, Χοτζάλι (72’ Μπαργκάν)