Στη Βουλή φέρνει το θέμα του νέου Κανονισμού Λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ. Τριπόλεως που προωθεί το Υπουργείο Οικονομίας ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μετά και από επιστολή που του απηύθυνε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών της ΒΙ.ΠΕ..
Οι επιχειρηματίες – μικροί και μεσαίοι στην πλειοψηφία τους – καταγγέλλουν ότι με το νέο κανονισμό επιβαρύνονται οικονομικά πάρα πολύ, ενώ ταυτόχρονα χάνουν δικαιώματα τα οποία έως τώρα αποτελούσαν και κίνητρο για την εγκατάσταση επιχειρήσεων στη ΒΙ.ΠΕ. Τριπόλεως. Ταυτόχρονα όμως, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους διότι ο νέος κανονισμός προωθείται χωρίς καμία προηγούμενη διαβούλευση και χωρίς, φυσικά, τη συναίνεσή τους.
Ο κ.Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε την στήριξή του στα αιτήματα των επιχειρηματιών της ΒΙ.ΠΕ. και κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομίας κ.Δραγασάκη, ζητώντας του την ικανοποίηση των αιτημάτων και την πραγματοποίηση ουσιαστικής διαβούλευσης πριν από τη θέσπιση νέου Κανονισμού Λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ., ώστε να αντιμετωπίζονται οι πραγματικές ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας της Αρκαδίας και να μη χαθούν άλλες θέσεις εργασίας.

ΣΕΒΙΠΕΤ_ΕΠΙΣΤΟΛΗ