Επίσκεψη με άρωμα εθελοντισμού και ανθρωπισμού, από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Σύλλογος αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας, “Άξιον Εστί “.

Η πρόσκληση που απεύθυνε ο όμιλος μας μέσω του Βίντεο , το οποίο άριστα επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης και αντιπρόεδρος του Συλλόγου αιμοδοτών Ν Αρκαδίας κ. Βάκρος, βρήκε απήχηση, όχι μόνο στους πολίτες της Τρίπολης αλλά και σε αρκετούς γονείς του ομίλου τένις που έσπευσαν εθελοντικά να δώσουν αίμα για το Νοσοκομείο Παίδων “ H Αγία Σοφία” .

Ο όμιλος τένις με μια μικρή αποστολή παιδιών συνοδευόμενη από τον Έφορο κ. Κοσμίδη και τον Διευθυντή κ. Παπαδόπουλο επισκέφτηκαν  το Πολιτιστικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρας , όπου και λάμβανε χώρα η εθελοντική αιμοδοσία.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους της αιμοδοσίας από τον  πρόεδρο του Άξιον Εστί, κ. Γιώργο Παναγούλη, παρουσία και του αντιπροέδρου, κ. Γεράσιμου Βάκρου και έλαβαν πληροφορίες για την προσπάθεια που γίνεται από τον σύλλογο καθώς και για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας από την προϊσταμένη του Νοσοκομείου Παίδων η “ Αγία Σοφία”. Οι εθελοντές προσέφεραν στους μικρούς μας αθλητές τα απαραίτητα που πρέπει να φάει ένας εθελοντής αιμοδότης μετά από την αιμοδοσία.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο “Άξιον Εστί” αγκαλιάζοντας δυναμικά κάθε σας προσπάθεια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο την επίσημη σελίδα μας στο FB