Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης φιλοξενήθηκε ο Σύλλογός μας, για την κοπή της πίτας και το καλωσόρισμα του 2019, με ευχές σε όλα τα παιδιά για καλή πρόοδο και στους γονείς για δύναμη και υγεία.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από όλα τα τμήματα της μεγάλης πισίνας και μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων και η διανομή των καρτών μέλους στους μικρούς μας αθλητές.

Την οργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξαν η προπονήτριά μας κα Κωστούλα Οικονόμου και οι γυμναστές μας κος Τρύφωνας Πετρόπουλος, κος Κώστας Τριανταφύλλου και το νέο αίμα κα Αναστασία Δουρούμη. Για τα τμήματα της μικρής πισίνας προγραμματίζουμε την ανοιξιάτικη γιορτή της. 

Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην πολύ καλή κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων, αφού μας δίνει την ευκαιρία ο Δήμαρχος Τρίπολης να πραγματοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.       

Ευχαριστούμε θερμά τον πάτερ Αριστείδη για την ευλογία της κοπής της πίτας μας, το Δήμαρχο Κο Δημήτρη Παυλή και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κο Θεόδωρο Καραλή, καθώς και τον κο Γιαννακούρα Ευάγγελο – Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και το Δημοτικό Σύμβουλο κο Κοσκινά Δημήτριο.