Οι Χρυσαυγίτες είναι οι πλέον κατάλληλοι να υπερασπίζονται τους «ανησυχούντες» επαγγελματίες Μακεδόνες από τους «προδότες» βουλευτές των (άλλων, εννοείται) «προδοτικών» κομμάτων

Δεν ξέρω αν ο βουλευτής Λαγός, ο οποίος έδωσε άλλο ένα χρυσαυγίτικο σόου στη Βουλή γνώριζε ποια «επέτειο» γιορτάζουν οι πολιτικοί πρόγονοί του, οι ναζί, κάθε 22 του Μάρτη: τα εγκαίνια του στρατοπέδου συγκέντρωσης Νταχάου πριν από 86 χρόνια. Όχι, δεν τους έχω για τόσο φιλίστορες, αν και, όπως έχει αποδειχθεί, εντρυφούν σε ό,τι έχει σχέση με το «μεγαλείο» του Αδόλφου Χίτλερ.

Η αφορμή που βρήκε ο Χρυσαυγίτης ήταν αυτές οι εμετικές επιστολές ορισμένων «παμακεδονικών» οργανώσεων, με τις οποίες απειλούν τους βουλευτές να μην τολμήσουν να αποδεχθούν συμφωνία για το Μακεδονικό, υπενθυμίζοντας τα περί «εσχάτης προδοσίας» και «θανάτου».

Αυτό που οι επαγγελματίες Μακεδόνες λένε, με κάπως συγκεκαλυμμένο τρόπο σε ένα χαρτί, το φώναξε ο Λαγός από το βήμα της Βουλής: «Προδότες, πουλημένοι, ξέρετε τι σας περιμένει». Αυτό είναι το αποτέλεσμα της «έμπνευσης» που είχαν οι ανεγκέφαλοι «Μακεδόνες» υπερπατριώτες: να τους υιοθετήσουν οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι, βεβαίως, είναι «ανώτεροί» τους σε υπερπατριωτισμό. Και καλά ξεμπερδέματα.

Κατά τα άλλα, οι πλέον κατάλληλοι να μιλούν για «προδότες» είναι, ασφαλώς, οι Χρυσαυγίτες. Διότι:

-Είναι οι πολιτικοί απόγονοι όσων συνεργάστηκαν με τους ναζί στην Κατοχή της Ελλάδας, δηλαδή των πραγματικών προδοτών.

-Είναι οι άνθρωποι που έχουν εξυμνήσει τη χούντα 1967-1974, που διέπραξε εσχάτη προδοσία στην Κύπρο και οι πρωταίτιοί της καταδικάστηκαν.

-Είναι οι ίδιοι που τους εξυμνεί ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων, στα οποία (μαρτυρικά Καλάβρυτα) δεν βρέθηκε ούτε ένας να τον φτύσει δημοσίως, υπακούοντας στην ίδια δική του προτροπή , για την οποία αθωώθηκε.

Αυτοί οι τύποι, τους οποίους ψήφισαν κοντά 400 χιλιάδες Ελληνες στις τελευταίες εκλογές, είναι οι πλέον κατάλληλοι να υπερασπίζονται τους «ανησυχούντες» επαγγελματίες Μακεδόνες από τους «προδότες» βουλευτές (εννοείται των άλλων «προδοτικών» κομμάτων).

Ναι, είναι οι πλέον κατάλληλοι, διότι είναι οι μόνοι που «ριγούν» στο άκουσμα αυτών των «πατριωτικών» στίχων («αχ, το Αουσβιτς πόσο το αγαπάω»), που έχει γράψει ένας φέρελπις πρώην «σύντροφός» τους.

Δυστυχώς, η δημοκρατία δεν απαγορεύει, ανέχεται τους πάντες ακόμα και τους εχθρούς της. Αλλά η ανοχή φτάνει μέχρι το σημείο να καταφέρουν να «δημιουργήσουν» σύγχρονα Αουσβιτς;

Πηγή: www.protagon.gr