“Στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανακαθορίσουμε τις προτεραιότητές μας”, τόνισε στον News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

“Υπήρξε συνεννόηση του Αλ. Τσίπρα με τον Στ. Θεοδωράκη για τη διάλυση του ΚΙΝΑΛ” υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Νews24/7. Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: “Η κυβέρνηση αρνείται να καταθέσει στη Βουλή το κείμενο του Συντάγματος στα Σκόπια. Το να ψηφίσει κανείς ΝΑΙ ή ΟΧΙ χωρίς να έχει διαβάσει αυτό το κείμενο είναι λάθος, η κυβέρνηση το κάνει επίτηδες.

Σήμερα δεν υπάρχει Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ πήρε μια απόφαση 50-50, ο στόχος που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Δούρειοι ίπποι του να μας διαλύσει δεν πέτυχε. Το Ποτάμι ήταν δούρειος ίππος της κυβέρνησης για να διαλύσει τη δημοκρατική παράταξη. Το Ποτάμι έφυγε από το ΚΙΝΑΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Υπήρξε συνεννόηση του Αλ. Τσίπρα με τον Στ. Θεοδωράκη. Ο μόνος στιβαρός χώρος πέρα τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το Κίνημα Αλλαγής. Το πολιτικό διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι η απάντηση στην πόλωση και στον νέο διχασμό που καλλιεργείται. Συμβολικά η συνέντευξη Παπανδρέου στο συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης και τη συγκεκριμένη μέρα δημιούργησε ένα αλαλούμ, παρόλο που οι απόψεις που διατύπωσε είναι οι γνωστές. Στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανακαθορίσουμε τις προτεραιότητές μας”.