Τα ραντάρ τους προς την αγορά της Τρίπολης ανοίγουν και πάλι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και φαίνεται να είναι έτοιμοι για νέο deal με φόντο το μέλλον.

Νέα κίνηση με φόντο το μέλλον από τον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από ην απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας των Αρκάδων, με την μεταγραφή να βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ ψηλά στις λίστες σκάουτινγκ την Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και δεν είναι τυχαίο. Από την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη πριν από χρόνια, μέχρι την πιο πρόσφατη, του Γιώργου Μαρίνου, που αποκτήθηκε από τους Αρκάδες πριν από δύο σεζόν. Ο Μαρίνος μάλιστα ως πρότζεκτ και στηρίζεται πολύ αλλά δείχνει και να βγαίνει στους ερυθρόλευκους, καθώς αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της Κ19, ενώ σταδιακά μαζεύει και συμμετοχές και με την αποστολή της πρώτης ομάδας.

Παράλληλα, μόνο μικρής σημασίας δεν είναι το γεγονός, πως οι «μικροί» του Αστέρα έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές τους και στο εξωτερικό. Μην ξεχνάμε άλλωστε το όνομα του Νίκου Μιχελή που πέρσι μετακόμισε στην U19 της Μίλαν, όπου αγωνίζεται ως βασικός. Επίσης, ο Γιώργος Αντζουλάς που φέτος επέστρεψε στο ρόστερ των Αρκάδων βρισκόταν στην ομάδα Νέων της Φιορεντίνα, ενώ φυσικά ο Γιώργος Κυριακόπουλος ο οποίος αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Σασουόλο, η οποία στηρίζει πολλά πάνω του ύστερα από την πρώτη -εξαιρετική- σεζόν που πραγματοποίησε αγωνιζόμενος ως αριστερός μπακ-χαφ στη Serie A.

Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά ώστε οι ερυθρόλευκοι να έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους πάνω από την Ακαδημία του Αστέρα και να δουλεύουν επενδύσεις που μπορούν να τους δώσουν… χρυσάφι τα επόμενα χρόνια.