Σφοδρή επίθεση κατά του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος επί της ουσίας έδειξε την πόρτα εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής.

Αφορμή οι δηλώσεις που έκανε το πρωί ο βουλευτής του Ποταμιού ο οποίος ζήτησε το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει την συμφωνία για το Σκοπιανό και προειδοποίησε ότι αν αυτό δε συμβεί το Ποτάμι πρέπει να επανεξετάσει την απόφαση του για κοινή πορεία με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε υψηλούς τόνους είπε για τον κ.  Δανέλλη, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής:

«Ας κρίνει κανείς την αξιοπρέπεια κάποιου ο οποίος από βουλευτής του Συνασπισμού έγινε ευρωβουλευτής  του ΠΑΣΟΚ  και μετά έγινε βουλευτής του Ποταμιού και τώρα θέλει να πάει αλλού.  Εμείς λέμε: “Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα”».

Καστανίδης: Ουδείς μας υποχρεώνει να είμαστε στο ίδιο κόμμα

Επίθεση κατά του βουλευτή του Ποταμιού εξαπέλυσε και ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ, Χάρης Καστανίδης.

Οπως έγραψε στο twitter: «Ο κ.Δανέλλης μας ενημερώνει, και πάλι, ότι οι δρόμοι μας στο Κίνημα Αλλαγής θα χωρίσουν,αν δεν ψηφίσει σύσσωμο το Κίνημα τη συμφωνία με τα Σκόπια. Κύριε,δεν υπάρχει λόγος να μας απειλείτε,διότι,κοινή μεν πατρίδα μπορεί να έχουμε,αλλά ουδείς μας υποχρεώνει στο ίδιο κόμμα».

Μαυρωτάς υπέρ Δανέλλη

Στήριξη στο Σπύρο Δανέλλη έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς. Λίγη ώρα μετά την τοποθέτησή Κωνσταντινόπουλου πήρε το λόγο και κατηγόρησε τον βουλευτή της Δημοκρατική Συμπαράταξης

«Δεν συμφωνούμε με τα λεγόμενα του συναδέλφου, το βήμα της Βουλής δεν είναι για να προσπαθούμε να λύσουμε τις εσωκομματικές μας συζητήσεις και διευθετήσεις. Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου γι’ αυτό που έγινε και την συμπαράσταση μου στον κ. Δανέλλη που ήταν απών και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του».