Την Τρίτη το πρωί πραγματοποιήθηκε ο πρώτος καθαρισμός ιδιόκτητου οικοπέδου με εισαγγελική εντολή, από το Δήμο Τρίπολης και τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σωτήρη Παπαδημητρίου: Αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει από πέρσι και μετά από αρκετά γραφειοκρατικά προβλήματα, είμαστε σε πλέον σε θέση να ξεκινήσουμε τον καθαρισμό κάποιον ιδιοκτήτων οικοπέδων με εντολή εισαγγελέα. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα οικόπεδο που είναι στο κέντρο της πόλης. Είναι δίπλα από το Πνευματικό κέντρο του οποίου ο ιδιοκτήτης του είναι αγνώστων στοιχείων. Μετά την εισαγγελική εντολή και με παρέμβαση της αστυνομίας τα συνεργεία του Δήμου ανέλαβαν τον καθαρισμό του οικοπέδου.

Το τμήμα πράσινου και το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Τρίπολης δεν εφησυχάζει καθόλου δεν κοιτάζει αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, προχωράει σε ενέργειες για το καλό της πόλης μας.

Καλώ όλους όσους έχουν πάρει προειδοποιητικό χαρτί στα χέρια τους προκειμένου να καθαρίσουν τις περιουσίες τους και τα οικόπεδα τους εντός οικισμού, εάν από μόνοι τους δεν εφαρμόσουν τους κανονισμούς θα γίνει ο καθαρισμός με εντολή εισαγγελέα και θα υπάρχει και πρόστιμο – κόστος εργασιών.