Χαιρετισμό με σαφές μήνυμα και πολλούς αποδέκτες έστειλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης Μεγαλόπολης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην υπουργός αφού είπε για την αναφορά του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στην τοπική πολιτική σκηνή.

Ταυτόχρονα τόνισε ότι, “στις 21 Ιουνίου δήλωσα μια απόφαση ζωής ότι δεν θα ξανά-είμαι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας. Διαβεβαίωσα ταυτοχρόνως τον πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα είμαι εδώ να δώσω τον αγώνα στην πρώτη γραμμή για να κάνουμε ξανά τη ΝΔ πλειοψηφία. Όμως οι αποφάσεις ζωής, όταν οι περιστάσεις το επιβάλουν, όταν χρειάζεται να υπερασπιστής την τιμή σου και την ακεραιότητά σου, ενίοτε κι αυτές αναθεωρούνται. Μέσα μου θέλω τα τιμήσω την απόφαση που έχω πάρει, αλλά θυμηθείτε το τελευταίο μου σύνθημα στις εκλογές του 2015 ήταν «Ανδρέας ακεραιότητα» και είπα στην ομιλία μου ότι έχω το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να γράψω αυτή τη λέξη δίπλα από το όνομά μου. Ε λοιπόν, δεν θα επιτρέψω σε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία μου, την τιμή μου, την πορεία μου, την αγάπη μου σ’ αυτή την παράταξη και στην Αρκαδική κοινωνία“.