Με χθεσινή ομόφωνη απόφασή της ( 30/7/18 ) η Γενική Συνέλευση των μελών του Παναρκαδικού Α.Ο. ανέδειξε τη νέα Διοίκηση της ομάδας με στόχο την παραμονή στην Γ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για μια Διοίκηση σωτηρίας που αποτελείται από μέλη παλιότερων διοικήσεων αλλά και νέων μελών που “επιστρατεύτηκαν” σε μία κρίσιμη στιγμή για την ιστορική ομάδα της Τρίπολης.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. είναι από χθες ο δικηγόρος Βασίλης Κωστόπουλος. Τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων ανέλαβαν οι: α) ο γιατρός Τσακωτός Γιώργος και β) ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κουτσανδρέας. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα ανέλαβε ο Γιώργος Μουλόπουλος και του ειδικού γραμματέα ο ασφαλιστής Κώστας Νακόπουλος.

Ταμίας παρέμεινε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Γιάννης Αγγελάκος ενώ και στη θέση του  Γενικού Αρχηγού της ομάδας δεν είχαμε αλλαγή αφού παρέμεινε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Έφορος γηπέδου ανέλαβε ο Δημήτρης Τζανής ενώ τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. συμπληρώνει ο γιατρός Στέλιος Λουμπαρδιάς ως τακτικό μέλος της Διοίκησης.

 

Αναπληρωματικά μέλη της νέας Διοίκησης εξελέγησαν οι παρακάτω:

 

1) Κώστας Μανδρώνης

2) Μιχαλόπουλος Χαράλαμπος

3) Μπρούσκαρης Αντώνης

 

Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι εξής:

 

1) Κωστόγιαννης Δημήτριος ( πρόεδρος )

2) Πάγκας Ευάγγελος ( μέλος )

3) Κοντογιάννης Νικόλαος ( μέλος )