Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι η ράμπα ΑΜΕΑ στην πλαϊνή πλευρά του Μαλλιαροπούλειου θεάτρου, είναι πλήρως επισκευασμένη και λειτουργική προς χρήση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Σήμερα 02/04/2019 στο πλαίσιο εργασιών που πραγματοποιούνται στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, ολοκληρώθηκε η επισκευή της συγκεκριμένης ράμπας, που λόγω κακοτεχνιών δεν είχε ποτέ χρησιμοποιηθεί. Οι κακοτεχνίες από την παράδοση του έργου του Μαλλιαροπουλείου θεάτρου πολλές, οι καθημερινές παρεμβάσεις για την διόρθωσή τους από το Δήμο Τρίπολης, ακόμα περισσότερες.

Μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι κανένα αναπηρικό αμαξίδιο δεν θα κάνει «μικρή βουτιά» για να μπει στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, καθώς αυτοί που ο Δήμος Τρίπολης εμπιστεύτηκε για τις εργασίες επισκευής του, φρόντισαν να το φτιάξουν σωστά, όπως ακριβώς κάποιοι κακοπροαίρετοι φρόντισαν, θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να αφαιρέσουν πριν την ολοκλήρωση των εργασιών, το κόκκινο προστατευτικό δίχτυ…

Κακοτεχνιών συνέχεια…

Η κατάληξη αυτής της ράμπας ΑΜΕΑ στο εσωτερικό του θεάτρου, αφού ούτε αυτοί που την σχεδίασαν και αυτοί που παρέλαβαν το έργο, δεν φρόντισαν για την είσοδο των αμαξιδίων εντός του θεάτρου.