"ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ" Συνάντηση του Κώστα Μπεντεβή με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα είχε σήμερα το μεσημέρι Πέμπτη 27/04/2023 ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπεντεβής.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υποδέχθηκε τον κ. Μπεντεβή στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη. Ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε πως η Αρκαδία έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και ο κ. Μπεντεβής από θέσεις ευθύνης θα μπορέσει να συμβάλει στην επίλυση τους.

Από την πλευρά του ο κ. Μπεντεβής αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και τους αντιπεριφερειάρχες κ. Λαμπρόπουλο και κ. Σκαντζό τόνισε:

Είμαστε εδώ για την Αρκαδία. Όλοι εμείς γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και επιλέξαμε να ζήσουμε σε αυτό το τόπο. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι πονάμε σε κάθε πρόβλημα, γνωρίζουμε την πραγματική ανθρωπογεωγραφία της Αρκαδίας και φυσικά δίνουμε τη ψυχή μας
ώστε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στον τόπο μας.

Καλή δύναμη στον περιφερειάρχη κ. Νικά και στους αντιπεριφερειάρχες Χρήστο και Μανώλη μιας και μας ενώνει φιλία πάρα πολλών χρόνων ανεξάρτητα της πολιτικής μας ιδιότητας. Θα είμαι κι εγώ δίπλα σε κάθε θετική προσπάθεια ώστε να μπορέσουμε να
γράψουμε μια καινούργια, σύγχρονη ευρωπαϊκή σελίδα για την Αρκαδία.

#ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΜΠΕΝΤΕΒΗΣ