Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Αρκαδίας, καλεί τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις, στις παρακάτω τοποθεσίες και ημερομηνίες:

 

ΤΡΙΠΟΛΗ : Την Παρασκευή 3 Μαΐου και το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Το Σάββατο 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί και λήψη δείγματος μυελού των οστών από το όραμα «ΕΛΠΙΔΑ»

ΑΣΤΡΟΣ: Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, από τις 11:00 έως 17:00, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΓΕΑΣ: Τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 16:00. στο κληροδότημα Ιωάννου Αθανασίου Γεωργούλη.

Αγαπητά μέλη,

με τη δική μας καθοριστική συμμετοχή, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, θα βοηθήσουμε να προσφέρουμε ζωή σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας αρκούν για μια ανιδιοτελή πράξη καθαρά ζωτικής σημασίας.

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.
Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής.

 

Ας μην επαναπαυόμαστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε μας. Αρκεί να θυμόμαστε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (στη διαδρομή σημαντικά) θα δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για την αιμοδοσία.

 

Σας περιμένουμε όλους