Δεκατρείς χιλιάδες ευχαριστώ προς τους δεκατρείς χιλιάδες συμπατριώτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους (αριθμός ρεκόρ)!

Δεκατρείς  χιλιάδες ευχαριστώ απευθύνω στους Αρκάδες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ευχαριστώ και όλους αυτούς που δεν με ψήφισαν αλλά στήριξαν την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, τόσο την πρώτη Κυριακή όσο και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, δίνοντάς της την πρώτη θέση στην Αρκαδία.

Ψηφοφόροι που αντιστάθηκαν σε πιέσεις, που δεν παρασύρθηκαν από τις κομματικές σειρήνες, που δεν ακολούθησαν γραμμές και υποδείξεις και στάθηκαν στο πλευρό μας, αναγνωρίζοντας το ξεχωριστό έργο που παρήχθη στην Αρκαδία και σε όλη την Πελοπόννησο, τα εννέα αυτά χρόνια.

Η ψήφος των Αρκάδων και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν δεν ήταν όμως αρκετή, αφού ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας των άλλων περιφερειακών ενοτήτων και λιγότεροι Αρκάδες έκαναν άλλη επιλογή και μας έστειλαν στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας.

Το ποσοστό μας , (67% στην Αρκαδία και 47% σε όλη την Πελοπόννησο)  και οι δεκαεπτά έδρες θα μας επιτρέψουν να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα τόσο των Αρκάδων όσο και των λοιπών Πελοποννησίων, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Για εμένα η Αρκαδία και οι Αρκάδες θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα τους υπηρετώ  απ’ όπου και αν βρίσκομαι, όπως το έπραξα και όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα σταματήσω άλλωστε να λέω πως για εμένα «Πολιτική σημαίνει προσφορά και υπηρεσία στον συνάνθρωπο», κάτι που αποδεικνύω καθημερινά με τις πράξεις και την συμπεριφορά μου και δίνω υπόσχεση πως θα παλέψω , ώστε,  ό,τι δεν πρόλαβα να υλοποιήσω για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μου, να πραγματοποιηθεί με τη νέα περιφερειακή αρχή, την οποία και συγχαίρω για την επιτυχία της, αλλά ταυτόχρονα της επισημαίνω πως θα με βρει απέναντί της σε ό,τι δεν είναι προς όφελος της «Αρκαδίας της καρδιάς μου».