Με πίστη και αποφασιστικότητα, στον Αστέρα ετοιμάζονται για το ματς με την Χιμπέρνιαν στο «Κολοκοτρώνης» (21:00, Novasports2).

Στη Σκωτία δεν ήθελε πολύ να πάρει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη μακριά από την Τρίπολη. Τελικά, τον πρόδωσε η κόπωση και έτσι ο Αστέρας επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας στην πλάτη του ένα εις βάρος του 3-2 να ανατρέψει κόντρα στην Χιμπέρνιαν.

Σαφώς το σκορ αυτό γυρίζει – ειδικά από τον καλό Αστέρα που είδαμε στη Σκωτία. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να δει την προσοχή στην άμυνα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση από την ομάδα του.

Πρόβλημα θα είναι η απουσία του Πασαλίδη, την οποία θα καλύψει λογικά ο νεαρός Χριστόπουλος αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον Ιγκλέσιας στα στόπερ.

Από εκεί θα εξαρτηθεί και το πως θα παρατάξει την ομάδα του. Αν δηλαδή θα πάει με τριάδα στα χαφ – όπως στο εκτός έδρας με Μουνάφο, Ιγκλέσιας και Μπελόκ ή αν θα μετατοπίσει τον Ιγκλέσιας και στη θέση του βάλει τον Μπελόκ με τον Ρόλε να ξεκινάει βασικός (ενδεχόμενο που παίζει ακόμη και με τον Χριστόπουλο στην άμυνα και τον Ιγκλέσιας στο κέντρο). Από εκεί και πέρα δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι με τον Αθανασιάδη να είναι στο τέρμα και τους Τριανταφυλλόπουλο, Κώτσιρα και Κυριακόπουλο να είναι στην άμυνα. Ο Μουνάφο θα έχει τον γνωστό του ρόλο, ενώ οι Καλτσάς – Τσιλιανίδη θα είναι στα άκρα του Μανιά.

Από εκεί και πέρα, ο Φλοριάν Κάμπερι των «Χιμπς» δεν προπονήθηκε και είναι αμφίβολος. Το αν δεν παίξει θα είναι ευχάριστο για τους Αρκάδες μιας και αποτελεί το πρώτο «βιολί» στην επίθεση των Σκωτσέζων (9 γκολ σε 14 ματς).

Στο 4-4-2 του Λένον, ο Μπογκντάν θα είναι στο τέρμα και οι Στέβενσον, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ και Άμπροουζ θα είναι στην άμυνα, με τους Σλίβκα και ΜακΓκλιν να είναι στον άξονα. Μάλαν και Γουίτακερ θα είναι στα άκρα με τους Κάμπερι (;) και Μπόιλ να είναι το επιθετικό δίδυμο.