Το παρακάτω ομολογουμένως άκρως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε την Τρίτη 28/05/2019 γύρω στις 11:30 το πρωί ΜΕΣΑ στο χωριό Αετός της Φλώρινας και δείχνει μια αρκούδα να σουλατσάρει άφοβα μέσα στο χωριό !!!

Μάλιστα είναι τέτοια η έλλειψη φόβου προς τον άνθρωπο που ενώ αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο να κινείται προς το μέρος της αντί να φύγει, πλησιάζει εκείνη πρώτη το όχημα και όταν ο Μιχάλης Ζούλας κάτοικος του χωριού ο οποίος μας έστειλε το συγκεκριμένο βίντεο άρχισε να πατάει την κόρνα, η αρκούδα αντί να φύγει σηκώθηκε στα 2 πόδια πιθανόν για να ερευνήσει καλύτερα αυτόν που “τόλμησε” να ενοχλήσει την τσάρκα της μέσα στο χωριό.

Τελικά έπειτα από αρκετά κορναρίσματα αποφάσισε να αποχωρήσει.

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” της αρκούδας αλλά και του λύκου στην χώρα μας.

Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς τα “σπάνια”, “απειλούμενα” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενα των μελετών τους συνεχίζουν να τους διαψεύδουν με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο και προσοχή πλέον στα παιδιά σας .

www.iHunt.gr