Αποδέκτης καταγγελιών αρκαδικών επιχειρήσεων έχει γίνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, από εταιρεία που προσφέρει «δωρεάν» τη βασική εγγραφή στο European Business Number

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εφιστά την προσοχή στα μέλη του ότι εταιρεία DAD-Deutscher Adressdienst GmbH,  που χρησιμοποιεί το όνομα European Business Number (EBN) και διατείνεται ότι είναι Γερμανική, με έδρα το Αμβούργο,  αποστέλλει επιστολή σε ανυποψίαστες επιχειρήσεις με την οποία τις καλεί να συμπληρώσουν έντυπο με τον αριθμό ΦΠΑ της εταιρείας τους και τα στοιχεία τους για καταχώρηση σε ειδική ιστοσελίδα της ΕΒΝ.

Με μικρά γράμματα στο κάτω μέρος του εντύπου αναφέρεται ότι υπάρχει χρέωση €771 για την καταχώρηση αυτή. Πρόκειται για παραπλάνηση και για αυτό προτρέπουμε όποιες Αρκαδικές επιχειρήσεις λάβουν τέτοια επιστολή να την ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ.

Με την ευκαιρία αυτή προτρέπουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές όταν λαμβάνουν τέτοιες αμφιλεγόμενες / παραπλανητικές επιστολές και σε περίπτωση υποψίας ή ακόμα και αμφιβολίας να επικοινωνούν άμεσα με το Επιμελητήριο Αρκαδίας πριν προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες / δεσμεύσεις.

 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε τη φόρμα εγγραφής.