Άνετη νίκη πραγματοποίησε η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με 3-0, χάρη σε γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο 20λεπτο. Οι Λιβάγια, Άλεφ και Πόνσε βρήκαν δίχτυα απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι προβλημάτισαν για ένα ακόμη παιχνίδι.

Σεληνιασμένη μπήκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι και με συνταγή… Ιωαννίνων και άμεσα κατάφερε να κλείσει τον Αστέρα Τρίπολης στα καρέ του. Στο 9’ από κόρνερ του Μάνταλου, ο Άλεφ έκανε το τακουνάκι και ο Λιβάγια με το σώμα έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 11’ ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσιγκρίνσκι πήρε την κεφαλιά και ο Άλεφ με προβολή πέτυχε το 2-0. Στο 19’ η Ένωση κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Μάνταλο και στο 20’ ο Πόνσε ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-0, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον Αστέρα να προσπαθεί να αντιδράσει, αλλά δεν απείλησε με αξιώσεις την εστία του Μπάρκα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κυριάρχησαν τα νεύρα και στο 41’ ο Μάνταλος χτύπησε με το πόδι εκτός φάσης τον Ιγκλέσιας, με τους Αρκάδες να ζητούν την αποβολή του, αλλά ο διαιτητής Φωτιάς έδωσε κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Αστέρα να μην βρίσκει χώρους για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να σκοράρει. Η ΑΕΚ είχε καλές στιγμές με τον Πόνσε και τον Μπακασέτα, με τους Αρκάδες να προβληματίζουν με το γεγονός ότι δεν απειλούν. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν για ένα ακόμη γκολ, με τον Αστέρα να βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις, που δεν ανησυχούσαν τους «κιτρινόμαυρους».

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Μπακασέτας, Άλεφ, Μάνταλος (71’ Κρίστισιτς), Χουλτ, Λιβάγια (77’ Κλωναρίδης), Πόνσε (82’ Γιακουμάκης).

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας (46’ Βλάχος), Κυριακόπουλος (65’ Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (73’ Δουβίκας), Καλτσάς, Μανιάς.