Π. Πικραμμένος: «Υπηρέτησα τη Δικαιοσύνη επί 40 χρόνια και σήμερα με κατηγορούν για δωροδοκία επειδή κλήθηκα να βοηθήσω τη χώρα ως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός. Περίμενα λίγο σεβασμό»

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, με σπασμένη τη φωνή πολλές φορές αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για την Προανακριτική της Novartis. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι τη στιγμή που ήταν αναγκασμένος ένας άνθρωπος τέτοιας διαδρομής να υπερασπίζεται τα αυτονόητα, ο κ. Π. Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που ο πρώην Πρωθυπουργός μιλούσε με αξιοπρέπεια, εκείνος γελούσε…

Τον Π.Πολάκη παρατήρησε ο Β. Κικίλιας που καθόταν απέναντί του στα έδρανα της αντιπολίτευσης. «Μη γελάς ρε… λίγο σεβασμό» του φώναξε ο κ. Κικίλιας, αλλά δύσκολο να φανταστεί κανείς τον αν. υπουργό Υγείας να συνετίζεται…

Ο κ. Πικραμμένος ζήτησε κλείνοντας την ομιλία του, η υπόθεση «να φτάσει μέχρι τέλους ώστε να λάμψει η αλήθεια και να παραδοθώ άσπιλος στην κοινωνία».

Ύστερα από το περιστατικό πολλά και καυστικά είναι τα σχόλια στο twitter για τον κ. Πολάκη. Ένα από αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι το παρακάτω: