Ο πρωταγωνιστής των ταινιών πορνό της Sirina και κατά δήλωσή του συνοδός κυριών Γιώργος Σακελλαρόπουλος ή Giorgiο, όπως είναι το καλλιτεχνικό του, έβγαλε μια φωτογραφία με την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ουρανία Μιχαλολιάκου και πέταξε «ρουκέτα» για υποψηφιότητα στην Α’ Αθηνών!

Στην ανάρτηση, που έχει γίνει δυο μήνες πριν στα social media, κανείς δεν γνωρίζει, ακόμη, εάν ο κ. Σακελλαρόπουλος έκανε χιούμορ, όσοι όμως είδαν την ανάρτηση ωστόσο του υποσχέθηκαν την ψήφο τους και του ευχήθηκαν και… πρωθυπουργός.

Στην ανάρτησή του όπου υπάρχει και η φωτογραφία με την Ουρανία Μιχαλολιάκου γράφει: «Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! Επόμενο βήμα συζητήσεις για βουλευτής στην Α’ Αθηνών»

Σημειώνεται, πως ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος κατάγεται από την Αθήνα, είναι παλιός πρωταθλητής του Πανελληνίου και πρώην μέλος της Εθνικής στο μοντέρνο πένταθλο. Στο χώρο των ερωτικών ταινιών μπήκε τα τελευταία 7 χρόνια.

Εξάλλου, σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γ. Σακελλαρόπουλος είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espressο» ότι ως «συνοδός» (male escort) ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, ενώ το επάγγελμά του έχει κινδύνους αλλά και προκαθορισμένες ταρίφες. «Τα μάτια μου έχουν δει πολλά. Οι “50 αποχρώσεις του γκρι” μοιάζουν παραμυθάκι μπροστά στην πραγματικότητα. Οι πελάτισσές μου, ηλικίας 18 ως 60 ετών, επιθυμούν να ζήσουν μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής και ζητούν ότι μπορείς να φανταστείς. Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας τα σαδομαζοχιστικά προγράμματα!», είχε αποκαλύψει.

ΠΗΓΗ: the caller.gr