Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη (16/1) ο Αστέρας Τρίπολης μέσα σε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, στην αίθουσα Τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τέσσερις ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, ωστόσο τα φώτα έπεσαν πάνω στον νεαρό Μανώλη Ντίνε.

Ο νεαρός που αγωνίζεται στις ακαδημίες των Αρκάδων προέρχεται από ένα δύσκολο χρόνο, καθώς το 2018 είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς στους χιαστούς στο ίδιο πόδι (!). Ο 19χρονος Μανώλης Ντίνε, που έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, κέρδισε το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Δώρο κέρδισαν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, ο Μαρκ Φερνάντεθ και ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ το φλουρί στην πίτα του προσωπικού κέρδισε ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Πριόνας.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, μοίρασε ευχές για το 2019, τόνισε ότι ο Αστέρας είναι μια οικογένεια, πως όλοι μαζί ως ομάδα μπορούν να πετύχουν τους στόχους, οι οποίοι φτάνουν για ακόμη μία φορά μέχρι την ευρωπαϊκή έξοδο και την κατάκτηση ενός τίτλου. «Μια γροθιά», ζήτησε χαρακτηριστικά στην ομιλία του, εκφράζοντας τη συγκίνησή του για τον τυχερό της βραδιάς, νεαρό Ντίνε, που ήταν ο μεγάλος άτυχος του 2018.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Δημήτρης Κενές μοίρασε ευχές με επιτυχίες για το αγωνιστικό τμήμα. Ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην οικογένεια του Αστέρας, ενώ ευχήθηκε επιτυχίες για την ομάδα το 2019. Τέλος, τις ευχές του για το νέο έτος έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας, Ματίας Ιγκλέσιας.